Ydelser

Jeg har mere end 15 års bevist erfaring og resultater med ledelse af forandringsinitiativer og mennesker i vidt forskellige miljøer. Den røde tråd er ledelse og udvikling af medarbejdernes kompetencer, kombineret med erfaringsbaseret anvendelse af metodik og værktøjer. 

Min erfaring stammer branchemæssigt fra Sygehussektoren, Finanssektoren, Produktion og Transport, Non-profit samt IT og Telecom. Jeg er certificeret indenfor risikostyring, portefølje-, program- og projektledelse samt softwareudvikling og kompleksitet.

Jeg har erfaring som projektleder og som medlem af PMO teams, både som specialist indenfor program og projektmetodik og som sparringspartner og rådgiver for projektledere. Yderligere er jeg en erfaren facilitator og  afholder af workshops og inspirationsindlæg.

 

 

Facilitering og rådgivning

Jeg har de sidste 15 år faciliteret og rådgivet i møder, workshops og projekter, i vidt forskellige sammenhænge og organisationer. Derudover har coaching af projektdeltagere og projektledere været en fast del af mine opgaver. Som facilitator og underviser trækker jeg på en række forskellige kilder og inspirationer, heriblandt Roger Schwarts’ The Multiple Learning Approach, The IAF Handbook of Group Facilitation, kompleksitetsforskerne Cognitive Edge og ledelse af kreative teams fra Kaospiloterne. Hver organisation og gruppe er forskellig og jeg tager ved hver opgave udgangspunkt i den enkelte organisation og den enkelte situation.

 

 

Projektledelse

Jeg har 12 års erfaring som projektleder fra forskellige organisationer og brancher. Med 7 års erfaring som PRINCE2 underviser har jeg et solidt metodisk fundament og er generelt stærk i projektledelsesteknikker og værktøjer. Jeg har arbejdet med agilitet indenfor softwareudvikling siden 2005, og kan balancere flere stile og tilgange således både agilitet og overordnet projektstyring hænger sammen. Min ledelsesstil er åben, transparent og inkluderende og det er en mærkesag for mig at skabe et miljø som har fokus på læring og derved inddrage og støtte projektets deltagere gennem hele forløbet.

 

 

PMO Ledelse

Jeg har arbejdet på flere store programmer i PMO funktioner og har med min erfaring og viden indenfor projektledelse og ledelse generelt, både metodik og administrative færdigheder til at definere, starte og drive et PMO. Yderligere har jeg på specialistsiden erfaring med at definere og tilpasse program- og projektledelsesprocesser, økonomi- og risikostyring og IT udviklingsprocesser samt tilhørende implementering i værktøjer. Jeg har således etableret Sharepoint sites, Confluence wiki’s og opsætning af 7 teams i et JIRA Portfolio setup, samt programplan og tidsregistering for 120+ medarbejdere.