Vores verden og hverdag står ikke stille

Version 2

Jeg tror på at den dynamiske og omskiftelige verden vi i dag lever i, hvor intens konkurrence, usikkerhed og ufortrøden teknologisk innovation sætter dagsordenen, kræver at både ledere og medarbejdere udfordrer traditionelle måder at løse initiativer på, ved at tænke og handle anderledes.

Der er behov for fleksibilitet til at kunne absorbere den turbulens og de ændringer som vi ved, vi vil blive udsat for, ligesom ledere og medarbejdere skal evne at samarbejde og kommunikere på nye måder. Diversitet, inklusion og tillid, er absolut nødvendige værdier og temaer for organisationers kultur fremadrettet - ingen er smartere end alle, når det kommer til komplekse initiativer.

Hvad kan jeg bidrage med?

Jeg hjælper mennesker og teams i små som store virksomheder med at forstå og håndtere både forudsigelige og komplekse initiativer og forandringer. Det gør jeg i en positiv og åben atmosfære med rådgivning i øjenhøjde, hvor jeg tager udgangspunkt i 15 års erfaring fra vidt forskellige brancher og organisationer.

Jeg byder ind med konsulentydelser som facilitator, interim leder, projektleder eller PMO lead/specialist, og jeg driver workshops både enkeltstående og i tilpassede forløb. Jeg afholder også inspirationsoplæg om forandring, ledelse, projektledelse og softwareudvikling, så fang mig endelig for en uforpligtende dialog - velkommen!